Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ЗАГОРІЛОСЬ ‘ВОЛЬВО’

Вночі на трасі Ковель — Київ (поблизу села Черевахи Маневицького району) загорівся автомобіль “Вольво”...

Вночі на трасі Ковель — Київ (поблизу села Черевахи Маневицького району) загорівся автомобіль “Вольво”, яким їхав водій одного з приватних підприємств Києва Віталій Ф. Вогонь знищив три колеса, напівпричіп і пошкодив вантаж — пластикову віконну фурнітуру. Причина пожежі — несправність гальмівної системи іномарки.

ГОСТЮВАННЯ З ПОГРАБУВАННЯМ
У Ковельський міськрайвідділ внутрішніх справ звернувся житель селища Люблинець Василь П. Він повідомив, що близько опівночі, коли він перебував у гостях свого сусіда, до них у квартиру вдерлись невідомі, побили його і відібрали 320 американських доларів та паспорт. Завдяки оперативно-розшуковим заходам вдалось встановити, що розбійний напад вчинили Руслан Д. і Віктор К., які мешкають у Люблинці.

ЗЛОДІЙ ПОКАЯВСЯ
У правоохоронні органи написав явку з повинною 30-річний лучанин Андрій Д. Він зізнався, що з квартири на вулиці Львівській в обласному центрі викрав музичний центр, а з помешкання, що поблизу кондитерської фабрики, прихопив хутряну шубу, відеомагнітофон. Крім того, на Центральному ринку в Луцьку з прилавка вкрав джинсові брюки і піджак, шкіряну куртку.

З СЕЙФА ЗНИКЛО 29 ‘МОБІЛОК’
За невстановлених поки що обставин вчинено крадіжку у закритому акціонерному товаристві “Київстар”, що в Луцьку на вулиці Лесі Українки. З сейфа пропало 29 мобільних телефонів різної модифікації і 26 талонів на бензин.

‘НАГРІВ РУКИ’ НА... ДІТЯХ
У Володимир-Волинський міськвідділ внутрішніх справ надійшло відношення від дирекції місцевої школи-інтернату. У ньому йдеться про те, що 25-річний підприємець Олег Л. шахрайським шляхом заволодів бюджетними грошима в сумі 16000 гривень, уклавши договір про поставку металопластикових вікон, а угоди так і не виконав.

НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК НА СТАВКУ
Вечірньої пори під час купання у ставку, що в селі Сирники Луцького району, втопився 30-річний житель села Маяки Віталій З. Нині з’ясовуються обставини, за яких стався цей нещасний випадок.

КОНФІСКАЦІЯ ‘ПО-ДИТЯЧОМУ’
Ковельчанин Ярослав К. повідомив у правоохоронні органи міста про те, що у травні-червні двоє невідомих хлопців забрали в його дочки — 15-річної учениці гімназії — 3200 гривень та ювелірні вироби. Встановлено, що цей злочин вчинили жителі міста залізничників — 17-річний Руслан К. і на рік старший Андрій С.

ЗЛОДІЙ ВТІК З БАРЕТКОЮ
Підприємець з Луцька Давид Г. повідомив у міський відділ внутрішніх справ, що близько опівночі біля готелю “Лучеськ” його пограбували. Невідомий молодик вирвав з його рук барсетку, в якій були документи, мобільний телефон, 600 гривень і 30 доларів США. Працівники міліції шукають злочинця.

МІЛІЦІОНЕРИ КОСЯТЬ МАК
У співробітників відділень по боротьбі з незаконним обігом наркотиків розпочались справжні “жнива”. Так, на земельній ділянці жительки села Морозовичі Іваничівського району вони знищили 1980 стебел маку. А в селі Орищі цього ж району скосили понад 3400 маківок, за якими так “полюють” наркомани.

‘ГАРЯЧІ’ ТЕЛЕФОНИ СИЛОВИХ СТРУКТУР
Прокуратура Волинської області, управління Служби безпеки та УМВС України в області на виконання розпорядження Президента України “Про деякі заходи щодо посилення боротьби з корупцією в органах державної податкової служби” встановили спеціальні “гарячі” телефонні лінії, за допомогою яких суб’єкти підприємницької діяльності зможуть оперативно інформувати про факти порушень законодавства або спроби перешкоджання здійсненню господарської діяльності з боку працівників органів державної податкової служби та отримувати необхідну допомогу. Зокрема, в обласній прокуратурі виділено телефон 2-39-04 (з 9.00 до 20.00), в УМВС України в області — 9-63-65 (цілодобовий), в УСБУ — 4-22-10 (цілодобовий).
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel