Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Смартфоном Nokia 6 можна колоти горіхи (ВІДЕО)

Багато хто пам’ятає компанію Nokia як виробника “невбиваних” телефонів, а про міцність Nokia 3310 і зовсім до сих пір ходять легенди


Така міцність - завдяки суцільнометалевому корпусу і загартованому 2,5D-склу Corning Gorilla Glass 3, що прикриває 5,5-дюймовий Full HD-дисплей.



Саме тому після презентації Nokia 6 багатьох почало цікавити, чи зберегли нові пристрої знаменитого бренду колишню надійність. У мережі дуже швидко набрав популярність ролик з Китаю, в якому дівчина розбиває новим смартфоном волоські горіхи і кидає девайс на плитку,повідомляє "Навколонас".


Відео демонструє, що за допомогою Nokia 6 можна колоти горіхи (якщо раптом виникне така необхідність), не боячись при цьому зашкодити смартфону. Така міцність - завдяки суцільнометалевому корпусу і загартованому 2,5D-склу Corning Gorilla Glass 3, що прикриває 5,5-дюймовий Full HD-дисплей.


Нагадаємо, що старт продажів Nokia 6 викликав справжній ажіотаж, а перша партія була розпродана  менше ніж за одну хвилину. Новинку попередньо замовити понад один мільйон чоловік.


Telegram Channel