Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Тут майже завжди — «Тетянин» день

У колективі любешівського магазину «Наш Край» четверо жінок звуться Тетянами. А дещо раніше тут працювало ще три з таким же ім’ям

Тамара УРЯДОВА


Ось уже більше трьох років у Любешові працює магазин «Наш Край». І саме в цьому колективі четверо жінок звуться Тетянами. А дещо раніше тут працювало ще три з таким же ім’ям.



Усі Тетяни – відповідальні, товариські, готові прийти на допомогу, підтримати, виручити, якщо потрібно, терміново підмінити колег.



— Всі наші Тетяни — відповідальні, товариські, готові прийти на допомогу, підтримати, виручити, якщо потрібно, терміново підмінити колег. Коли виникає необхідність, і з відпустки прийдуть, адже всі ми розуміємо, що працюємо задля спільної мети, – так про «своїх» Тетян розповіла керуюча магазину «Наш Край» у Любешові Оксана Чесак.


Вона ж повідала, що найстарша із тезок — Тетяна Бондарчук із села Підкормілля і працює тут з дня відкриття магазину. На роботі це — кухар, а вдома — любляча мама й бабуся. У лютому буде три роки, як товарознавцем у «Нашому Краю» трудиться Тетяна Кух із Любешова. А товарознавець Тетяна Труш із села Зарудчі — багатодітна мама, має вже й онуків. Стаж роботи в цьому магазині – близько півроку. Так само багатодітною є її односельчанка — кухар Тетяна Ковальчук. Невдовзі буде рік, відколи прийшла сюди і не шкодує про це.


Відтак практично щодня одна або й кілька Тетян обслуговуюють відвідувачів «Нашого Краю». Дві Тетяни задіяні на кухні, в кулінарному цеху. Все, що є в холодильній вітрині, — їхні вироби, в яких частинка теплоти їхніх рук та сердець. Дві інші в залі ввічливо, з посмішкою пропонують продукцію покупцям.

Telegram Channel