Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Хто де, а «Волинь» —  на Закарпатті

Волинь-нова

Хто де, а «Волинь» — на Закарпатті

Луцький футбольний клуб обрав «бюджетний» варіант проведення тренувального збору

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


Через складну фінансову ситуацію в клубі керівництво луцької «Волині» обрало місце тренувального збору не за кордоном, а в Україні. Команда вирушила на Закарпаття, де зупинилася в готельному комплексі «Камелот», що за декілька кілометрів від Ужгорода — у селі Кам’яниця (тут є кілька футбольних полів, що дає можливість проводити тренувальні збори футболістів). Збір розрахований до 31 січня.



Вчора, 25 січня, «Волинь» у першому контрольному матчі зустрілася з «першоліговим» МФК «Миколаїв». Поєдинок закінчився перемогою лучан із рахунком 2:0 (1:0 — Сергій Петров, 62 хв.; 2:0 — Анатолій Діденко, 82 хв.).



Вчора, 25 січня, «Волинь» у першому контрольному матчі зустрілася з «першоліговим» МФК «Миколаїв». Поєдинок закінчився перемогою лучан із рахунком 2:0 (1:0 — Сергій Петров, 62 хв.; 2:0 — Анатолій Діденко, 82 хв.).


Склад «Волині»: Кичак (Неділько, 46), Мелінишин, Міха (Марушка, 46), Логінов, Задерецький, Герасимюк (Котюн, 79), Чепелюк, Никитюк А. (Ляшенко, 23; Дудік, 42), Шаповал (Тетеренко, 55), Діденко, Петров.


28 січня «хрестоносці» мають провести спаринг зі словацьким клубом «Земплін» (Міхаловце). А 31 січня команда Віталія Кварцяного планує ще одну тренувальну гру — з ФК «Львів».


Варто зазначити, що в складі делегації «Волині» відсутні Артем Шабанов і Віктор Хомченко.


24-річний захисник Шабанов, за інформацією ЗМІ, розірвав контракт із луцьким клубом і близький до підписання трудової угоди зі «Сталлю» з Кам’янського. Як зізнався сам Артем, йому особисто подзвонив головний тренер кам’янчан білорус Леонід Кучук і запросив на перегляд (Шабанов і Кучук знайомі ще з часів спільної роботи у київському «Арсеналі»).


Щодо Хомченка, то ми добре пам’ятаємо, яку хвилю критики «накотив» на цього гравця Віталій Кварцяний після одного з осінніх матчів «Волині». Лунали емоційні погрози озброїти футболіста саперною лопаткою і відправити в зону АТО тощо. Відтоді про Віктора Хомченка ми фактично не чули — він не лише не виходив на поле, а й не потрапляв у заявки на матчі. Аж тепер з’явилася інформація, що 22-річний нападник перебуває «на оглядинах» у львівських «Карпатах».


Якщо Артем Шабанов — киянин, який значною мірою з примхи долі опинився у «Волині» (на правах вільного агента оперативно «працевлаштовувався» після зникнення з «футбольної мапи» київського «Арсенала»), то Віктор Хомченко — корінний волинянин. Починав займатися футболом у Ковелі, проте ще підлітком приїхав до Луцька й роками «йшов» до основного складу «Волині». А ось тепер, можливо, футболіст матиме шанс «заграти» у складі «заклятих друзів» лучан — львівських «Карпат». 

Telegram Channel