Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Тандем Путіна і Трампа стає головною загрозою для світу, – російський журналіст

З часів пари Гітлер – Сталін ще не було настільки «гарячих» президентів найпотужніших військових держав, як Володимир Путін і Дональд Трамп

Таку думку висловив у своїй статті російський журналіст Семен Новопрудський, повідомляє «24 канал» з посиланням на «Новое время».


«Обидва (президенти, – ред.) хочуть абстрактної величі для своїх країн. Обидва категорично не бажають визнавати ніяких правил. Проблема в тому, що цілі і політичний почерк Трампа і Путіна з урахуванням їхніх особистих амбіцій та військового потенціалу США і Росії несуть загрозу повноцінної світової війни незалежно від того, як складуться у цій парі особисті стосунки», – вважає Новопрудський.



Проблема в тому, що формально світова війна вже відбувається.



Він додав, що їхня дружба або ж ворожнеча однаково небезпечні. У приклад журналіст навів дружбу Сталіна та Гітлера, які починали співпрацювати як союзники, розв'язавши саме в такому амплуа Другу світову війну.


«Проблема в тому, що формально світова війна вже відбувається. У війну на території України, крім початкового конфлікту з Росією, що став детонатором, так чи інакше залучені країни, які приєдналися до санкцій. Війна на Близькому Сході з головними осередками в Іраку і Сирії і взагалі відбувається за участю семи десятків держав»,
– зазначив журналіст.


За словами Семена Новопрудського, у нове глобальне протистояння Володимира Путіна та Дональда Трампа може бути залучений і Китай.

Telegram Channel