Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волиняни зиму дарма не згаяли: хіт-парад унікальних сніговиків (ФОТО)

Волинь-нова

Волиняни зиму дарма не згаяли: хіт-парад унікальних сніговиків (ФОТО)

Цьогорічна зима вдосталь потішила снігом, тому багато сімей обрали для проведення часу активний відпочинок на вулиці. Про це яскраво засвідчили світлини, які надіслали на конкурс газети "Волинь-нова" дописувачі. Тут і неймовірні велетні, і снігові красуні, і надзвичайно креативні витвори

Молодь села Сокіл, що в Рожищенському районі, марно часу не гає: для підтримки фізичної форми та покращення настрою вирішили зліпити велетенського сніговика.



Кілька днів старань – і біля школи, несподівано для багатьох односельчан та гостей села, «виріс» гігант висотою 4,15 м.



Оскільки в місцевій школі немає спортзалу, то учні з учителем фізкультури змушені були розчистити майданчик для проведення занять. Саме цей сніг і став матеріалом для сніговика.
Велетня ліпили кілька днів, використовували лопати та драбини. Дівчата мистецьки підійшли до створення обличчя сніговика. Кілька днів старань – і біля школи, несподівано для багатьох односельчан та гостей села, «виріс» гігант висотою 4,15 м.
Здається, нічого особливого в цьому немає, проте звичайні сільські будні з її появою стали трішечки приємнішими та яскравішими!
Змайстрували сніговика студенти Олександр Саковець, Ольга та Оксана Сасовські, Леонід Галан та Дмитро Окуневич з допомогою учнів школи.



У селі Погулянка Любешівського району Олександр Миколаюк, Артем Віліч та Олександр Камельчук зліпили сніговика завишки 3 метри 85 сантиметрів. Не забули й про ефектну зачіску. Цікаво, чи вдасться творцям цього позитивного «пана» разом обійняти його?



Для онучки Маргаритки Антонюк дідусі з бабусями Дударчуки та Антонюки у селі Верхнів Іваничівського району створили цілу зимову сімейку. Згодилися навіть фари та мигалка, які стали «родзинкою» тата-сніговика.



Цей красень може запросто заглянути на горище. До речі, він любить бути в курсі подій, тож уважно слухає, як майстер, Олександр Буличев із Луцька, читає улюблену «Волинь-нову».



Автори цього велетня - лучани Сергій Мірошниченко та Ігор Корука.



А ось стиляга. Куди там зачісці Дональда Трампа до розкішнішої шевелюри волинського снігового красеня, якого зазнімкував наш фотокореспондент Олександр Дурманенко.



Виявляється, серед снігових баб є спритні акробати. Це продемонструвала своїм зимовим витвором Марія Веремчук із Любомля.



А трапляються і казкові витончені принцеси-балерини. Саме таку створив для донечки Микола Більшевич із Луцька.



«...Я простягнула руку, і одна пухнаста зірочка сіла на мою рукавичку. Яка ж вона гарна! Хто такий вправний майстер там небі? Мені раптом захотілося створити щось незвичайне, казкове. Незабаром у нашому садку на величному троні сиділа справжня Снігова Королева. Це, мабуть, вона посилає дітям на втіху красиві білі сніжинки», - написала 5-класниця Дарина Климук із села Галина Воля Старовижівського району.



Змайстрував Діда Мороза і Снігуроньку Василь Христінчик, житель села Дольськ Любешівського району, разом із синами Данилком та Дениском в подарунок мамі за донечку і сестричку.



справжнього красеня виліпили Олександра Коцура з дідусем і бабусею у селі Штунь Любомльського району. Дотрималися модних тенденцій символу року, обравши червоні та теракотові кольори.



А ось заєць. Який, проїхавши в тролейбусі без квитка, потім так втікав від кондуктора, що не розминувся з деревом. Такого бачила в обласному центрі Олена Зелінська.



Поки рідні дивилися вертеп га театральному майдані в Луцьку, маленький Давид Хомяк із Жидичина Ківерцівського району змайстрував собі потішного друга.



Сестрички Дар’я,  Яна та Марія Кравчуки із с. Руда Любомльського району створили по-дівочому ніжного сніговика.



Ось таких креативних сніговиків зліпили Соломійка Оксентюк зі своїм татом у селі Рівне Любомльського району. Один із них Демонструє маленькій, як правильно робити «берізку».



Вадим та Михайло Шурми — любителі пригод і витівок. Вони змайстрували справжню печеру, гостюючи на канікулах у дідуся та бабусі в селі Красноволя Маневицького району.



Створити на подвір’ї казку — не проблема. Талантом у зимовій скульптурі сестричок Наталі та Надії Юхно із села Бубнів Локачинського району захоплюються всі сусіди.



Здається, що цей красень прийшов із мультика. Білий шарф і стильний капелюх, надзвичайно миле обличчя — справжнього інтелігента зліпили на своєму подвір’ї Артур і Мирослава Михалики з батьками Валентином і Тетяною у селі Цир Любешівського району.



 Дружна сім’я Смолярчуків із Луцька залюбки проводить зимові вихідні на дачі у селі Веснянка Ківерцівського району. Зі сніговиком, якого зробили разом, приємно не лише сфотографуватись, але й обійнятися після лазні.



 


 


 

Telegram Channel