Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як відправити ґалісійців у нокдаун одним ударом: «Сельта» – «Шахтар» – 0:1 (Відео)

Волинь-нова

Як відправити ґалісійців у нокдаун одним ударом: «Сельта» – «Шахтар» – 0:1 (Відео)

Єдиний гол у матчі забив Густаво Бланко Лещук

«Сельта» (Віґо, Іспанія) – «Шахтар» (Донецьк, Україна) – 0:1 (0:1 – Густаво Бланко Лещук, 26 хв.)


Ліга Європи. 1/16 фіналу. 1 матч. Стадіон «Балаїдос» (Віґо, Іспанія). Головний суддя: Гедимінас Мажейка (Каунас, Литва).


Шахтар: Андрій П’ятов, Даріо Срна, Іван Ордець, Ярослав Ракицький, Ісмаїлі, Максим Малишев, Фред, Марлос (Марсіо Азеведо, 90+3), Дентіньо (Віктор Коваленко, 46), Тайсон (Бернард, 84), Густаво Бланко Лещук. Головний тренер Паулу Фонсека.


Попередження: Ордець, 40; Тайсон 45+1; Срна, 45+4; Малишев, 75; Ракицький, 81.   


Донецький «Шахтар» здобув перемогу з мінімальним рахунком у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Суперником «гірників» була іспанська «Сельта» з ґалісійського міста Віґо (Ґалісія – це крайній північний захід Іспанії – така собі «іспанська Волинь»).



Це був перший гол аргентинця українського походження у першому ж офіційному матчі за «гірників».



Єдиний гол на 26-ій хвилині забив Густаво Бланко Лещук (на фото). Це був перший гол аргентинця українського походження у першому ж офіційному матчі за «гірників». Заради справедливості зазначимо, що Густаво зіграв на добиванні, вразивши вже порожні ворота. У будь-якому випадку «екс-карпатівець» (який вже заявляв про свою мрію-амбіцію грати за Національну збірну України) увагу до себе привернув.


Враховуючи, що для «Шахтаря» це був перший матч після «зимової перерви» (якої в тій таки Іспанії і близько немає), та ще й «виїзний» – здобутий результат можна вважати навіть більш ніж вдалим. Лише один факт – впродовж усього поєдинку «гірники» завдали фактично «аж» один удар у площину воріт «Сельти»…


Матч відповідь рівно за тиждень у Харкові.


Дивимось гол – https://www.youtube.com/watch?v=Aw5fw-sZY1g :



 https://www.youtube.com/watch?v=UmIug-4rPaI :


Telegram Channel