Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Любомлі зв’язали господиню і забрали 500 000 гривень

Волинь-нова

У Любомлі зв’язали господиню і забрали 500 000 гривень

На Волині затримано організовану злочинну групу, яка вчинила розбійний напад на страхового агента

Наталія МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора Волині


Завдяки скоординованим діям правоохоронців вдалося оперативно затримати організовану групу зловмисників, причетних до скоєння низки тяжких злочинів на Волині.



26 лютого, розбивши вікно кухні, проникли у приватний будинок у Любомлі, зв’язали господиню оселі – страхового агента однієї зі страхових компаній, й заволоділи грошима в різній валюті на суму близько 500 тис. грн. та ювелірними виробами.



Двоє 24-річних та 29-річний молодики давно перебували в полі зору правоохоронних органів і нарешті попалися, скоївши злочин.


Одягнені в чорний одяг та балаклави чоловіки над ранок 26 лютого, розбивши вікно кухні, проникли у приватний будинок у Любомлі, зв’язали господиню оселі – страхового агента однієї зі страхових компаній, й заволоділи грошима в різній валюті на суму близько 500 тис. грн. та ювелірними виробами.


Відомості про скоєний розбій Любомльським відділом поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Розбійників затримали. Усі вони – раніше не судимі, двоє – мешканці Любомля, один – лучанин. Їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 187 Кримінального кодексу України.


Під час огляду автомобілів, якими молодики тікали з місця злочину, виявлено та вилучено гроші та ювелірні вироби. 


Автомобілі поміщені на штрафмайданчик.


Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснює Любомльський відділ Ковельської місцевої прокуратури Волинської області, вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжних заходів.

Telegram Channel