Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Коли найскладніше – з третього поверху потрапити на землю...

З унікальним подружжям Віктора та Альони Ковалевських — інвалідів І групи з Нововолинська — читачі нашої газети знайомі. Про їхню мужню життєву позицію, вміння не пасувати перед труднощами писали не раз

Алла ЛІСОВА
Були вони також героями сторінки «Любить! Не любить». І досі не поривають зв’язок із газетою. Днями пролунав тривожний дзвінок від глави сімейства, який сповна виконує цю роль, надзвичайно піклується про свою другу половинку. І якщо сам ще з трудом, із допомогою милиць, може вийти на вулицю з квартири, що на третьому поверсі, то дружина місяцями бачить небо лиш у вікні. І тільки коли потепліє, отоді при підтримці друзів обоє можуть гуляти (Альона у візку) вулицями міста, або й виїхати автомобілем на природу.



Якщо знайдуться небайдужі, котрі готові підтримати подружжя фізично неповносправних, але сильних духом людей, нехай звертаються у редакцію.



Найскладніше з третього поверху потрапити… на землю. Отож Віктор звертається по допомогу куди тільки може. Останнє прохання адресував народному депутату Ігорю Гузю. Отримав відповідь, що для встановлення підйомника в багатоповерховому будинку потрібно не менш як 800 тисяч гривень. А таких будинків тільки в шахтарському місті не менше десятка! Тому зрозуміло, що побудувати «комунізм» в окремо взятому місті не реально. Але якби це питання піднімати на різних рівнях, аби достукатися до сердець народних депутатів — отоді, можливо, і з'явилася б програма, в якій можна було б передбачити подібні речі. Однак, якщо знайдуться небайдужі, котрі готові підтримати подружжя фізично неповносправних, але сильних духом людей, нехай звертаються у редакцію.

Telegram Channel