Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Ковельщиною мандрує фотовиставка «Герої серед нас»

Нещодавно вона завітала у Велицьк


Присутні мали змогу впевнитися, що перебувають під надійним захистом військовослужбовців.



27-28 лютого у Велицькій ЗОШ І-III ст. жителі громади мали змогу споглядати 17 портретів бійців, які виконують один з найважливіших обов’язків – захист Вітчизни на передовій, інформує сайт Ковельської РДА.


Фотовиставка є спільним проектом відділу інформаційної політики облдержадміністрації та заслуженого журналіста України Валерія Мельника.
Чимало місцевих мешканців, учнів шкіл громади побачили фотоекспозицію з зображенням бійців АТО. Вони мали змогу впевнитися, що перебувають під надійним захистом військовослужбовців. А ті, в свою чергу стоять і будуть стояти до кінця на сторожі миру та спокою в Україні, оберігаючи їх ціною власного життя. Перед присутніми виступили сільський голова Віктор Ковальчук, та гість фотовиставки військовий Віталій П’ясецький, який розказав про свою життєву історію у тій війні.
Присутні з хвилюванням слухали розповідь мужнього захисника і захоплювалися його сміливістю та відвагою. Віталій Анатолійович звернув особливу увагу на те, що святий обов'язок кожної людини - бути патріотом своєї держави. Зустріч пройшла у хвилюючій, теплій і невимушеній атмосфері, усі присутні були розчулені до сліз.

Telegram Channel