Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Жбурнула 3-місячного малюка в бармена – 5 років сидітиме

Московський районний суд Харкова визнав винною 18-річну харків'янку у нанесенні тілесних ушкоджень, небезпечних для життя своєму 3-місячному малюкові

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківщини.



Хлопчик упав на асфальт, вдарившись головою до бордюру. Дитина потрапила до лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, гематома та перелом черепа.



За інформацією начальника управління прокуратури області Тетяни Сотнікової, жінку засуджено до 5,5 років позбавлення волі.


У вересні 2016 року нетвереза мати-одиначка прийшла до кафе з дитячим візком, де лежав її син. На літньому майданчику вона чіплялася до відвідувачів і вимагала, щоб ті пригостили її спиртним. Після того, як їй відмовили – стала конфліктувати з барменом, мовиться у повідомленні прокуратури.


Під час сварки жінка схопила з візка сина і жбурнула його в сторону чоловіка. Хлопчик упав на асфальт, вдарившись головою до бордюру. Дитина потрапила до лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, гематома та перелом черепа. Малюк тривалий час перебував у лікарні.


Наразі хлопчик перебуває у дитячому будинку. Мати перебуває під вартою.


Читайте також: Горезвісна матір розповіла, чому покинула своїх дітей помирати від голоду


Вирішується питання щодо позбавлення жінки батьківських прав. Слід зазначити, що подія трапилася під час відбування жінкою покарання у вигляді іспитового терміну за крадіжку.

Telegram Channel