Курси НБУ $ 39.57 € 42.12

Насіров каже, що не імітує захворювання і піде до суду

«Я не збираюся ні в якому разі їздити на лікарняному візку, і не імітую захворювання. У мене достатньо власної гідності та поваги до Закону, і тому я налаштований з часом піти до суду та особисто взяти участь у засіданні, на якому розглядатиметься міра запобіжного заходу щодо мене», — написав він у «Фейсбук»

"А також у подальшому публічно доведу безпідставність та абсурдність звинувачень, в тому числі — і в суді. Коли саме, — це залежить від лікарів, сподіваюся, їм вдасться за короткий час завершити реабілітацію, і тоді я зможу фахово в суді публічно розгромити усі надумані звинувачення", — додав Насіров.
При цьому Насіров заявив, що досі працював на межі.



Його перевели з лікарні «Феофанія» до Інституту кардіології імені академіка Стражеска.



"Не робіть з мене цапа-відбувайла. Я — патріот України, тут живуть мої батьки, дружина, троє дітей, друзі. Я нікуди не збирався тікати, і не робитиму цього в майбутньому. Насправді, робота важка, і працював на межі. Прикро, що організм не витримав раптового психологічного тиску. Але, повторюся, я зацікавлений поскоріше вирватися з лікарні, аби доказати недолугість висунутих звинувачень", — йдеться в повідомленні.
Тим часом стало відомо, куди сьогодні відвезли Романа Насірова – його перевели з лікарні «Феофанія» до Інституту кардіології імені академіка Стражеска. Там мають спростувати або підтвердити діагноз. Про це повідомляє УНІАН посилаючись на заяву адвоката Олександра Лисака.

Telegram Channel