Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

У Луцьку їздять «під мухою» і крадуть, хто що може

Місцевим правоохоронцям не до спокою

Так, як повідомляє «Патрульна поліція Луцька» на своїй сторінці у Facebook, у п’ятницю ввечері екіпажу надійшов виклик з вулиці Львівської: тут, в магазині, охоронець затримав чоловіка при спробі крадіжки. Перевіривши особу, патрульні встановили, що той умисно не виконує рішення суду, тож на місце викликали слідчо-оперативну групу.



Після зупинки він вибіг та почав конфліктувати з патрульними. З’ясувалось, що ця агресія неспроста.



Ще двох підозрілих осіб виявили вночі на суботу: ті несли велику сумку з молочними продуктами, які, вірогідно, були викрадені з бази. Їх затримали.


А вчора вдень поліцейський екіпаж отримав виклик, що по вулиці Данила Галицького невідома особа намагається проникнути в квартиру. Його затримали при спробі відкрити двері та викликали слідчих.


Шість нетверезих водіїв затримали полісмени вночі з п’ятниці на суботу. Наймолодший з них – 20-річний хлопець, мав 0, 45 проміле алкоголю. Інший 29-річний громадянин вже вдруге попадається патрульним за кермом напідпитку: цього разу на нього склали відповідний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП.


Справжня епопея розгорнулась з 30 річним водієм Сітроен Берлінго, який рухався вулицею Винниченка по смузі, призначені для маршрутних таксі.
Після зупинки він вибіг та почав конфліктувати з патрульними. З’ясувалось, що ця агресія неспроста: адже було відсутнє посвідчення водія, до того ж мав ознаки алкосп’яніння (пізніше перевірка показала 0, 49 проміле). Транспортний засіб вилучили. Чоловік за останні кілька років 13 разів притягався до адміністративної відповідальності за різними статтями, з них 7 разів – Патрульною поліцією Луцька, здебільшого – за дрібне хуліганство за злісну непокору правоохоронцям.


А ближче до ранку на вулиці Ковельській зупинили «Ауді» за порушення ПДР. 34-річний водій мав 2, 2 проміле алкоголю в крові. До того ж номерні знаки його автомобіля були зареєстровані на Мерседес, а реєстраційний талон числився як такий, що підлягає знищенню. Тож патрульні оформили на водія відповідні адмінматеріали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка описала транспортний засіб і відправила на евакуацію.

Telegram Channel