Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Французи виграли чоловічу естафету, українці – п’яті

В одній з двох складових біатлону – стрільбі – наші хлопці сьогодні були найкращими


Прима, Семенов та Семаков використали на двох вогневих рубежах лише по одному додатковому патрону.



Українці посіли п’яте місце у чоловічій естафеті за підсумками сьогоднішньої гонки на етапі Кубку світу в південнокорейському Пхенчхані. У складі нашої команди на старт вийшли Артем Прима, Сергій Семенов, Володимир Семаков і Дмитро Підручний. Впродовж першої половини дистанції нащі хлопці «тримали» третю» позицію. Проте пізніше скотилися на четверту, а потім – і на підсумкову п’яту. Відзначимо також, що Прима, Семенов та Семаков використали на двох вогневих рубежах лише по одному додатковому патрону. Дещо зіпсував статистику стрільби українців Дмитро Підручний – 4 промахи (3+1).


Перемогу здобула команда Франції з Мартеном Фуркадом на останньому етапі (до речі, Мартен також припустився чотирьох промахів). Другими стали австрійці. «Бронзу» вибороли норвежці. Росіяни – хоча й випередили українців – вперше цього сезону не втрапили на подіум чоловічої естафети – у їхньому активі «дерев’яна медаль».


Щодо жіночої естафети, яка відбулася сьогодні кількома годинами раніше, то перемогу в ній здобули німкені. Навіть відсутність у їхньому складі Лаури Дальмаєр не завадила команді Німеччини продовжити своє беззастережне домінування в жіночих естафетних гонках (адже усі попередні вони також виграли).


Кубок світу. Пхенчхан. Естафета. Чоловіки:
1. Франція (0+10) 1:12:09.5
2. Австрія (0+9) +33.8 
3. Новегія (1+8) +45.4 
4. Росія (0+9) +1:11.1
5. Україна (0+7) +1;28.0
6. Німеччина (1+14) +1:39.3
7. Канада (0+9) +3:03.1
8. Чехія (2+9) +3:11.8 

Telegram Channel