Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Бойовики і далі п'ють, готують пропаганду і підриваються на власних мінах

Противник продовжує нести небойові втрати особового складу та техніки у результаті слабкої підготовки та недбалого ставлення до виконання службових обов’язків

У 6 окремому мотострілецькому полку (Кадіївка) 2 АК двоє військовослужбовців загинуло та шість поранено при підриві на власному мінному полі. Броньована бойова машина, у якій перебував особовий склад, відновленню не підлягає, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.



Бойовики невдоволенні рішеннями офіцерів, що приймаються у стані алкогольного сп’яніння або під впливом наркотичних речовин.



За інформацією на 7 березня, у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ відмічається зниження морально-психологічного стану, що насамперед пов’язано із зростанням недовіри військовослужбовців до командного складу.
Рядові та сержанти підрозділів 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК виказують невдоволення рішеннями та розпорядженнями офіцерів ЗС РФ ланки «рота – батальйон», які приймаються ними у стані алкогольного сп’яніння або під впливом наркотичних речовин, що призводить до втрат особового складу. Командування бригади ігнорує чисельні скарги підлеглих.


Центром інформаційного протиборства Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей продовжується підготовка пропагандистських матеріалів антиукраїнської спрямованості. 6 березня ц.р. у районі н.п.Розкішне фахівцями Центру із залученням особового складу та військової техніки (близько 50 одиниць) 2 АК проведено зйомки постановочного відео з відбиття нападу «української диверсійної групи». До зйомок «результатів відбиття нападу української ДРГ» з представленням «захоплених трофеїв» залучались представники російських ЗМІ.



Telegram Channel