Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

На Рівненщині «товариша по чарці» забили до смерті й викинули у вигрібну яму…

Тіло перебувало там понад тиждень

Учора, сьомого березня, близько 22.00 у господарстві 43-річної костопільчанки у вигрібальній ямі вбиральні поліцейські виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.



Правоохоронці встановили, що загиблим виявився 58-річний раніше судимий житель села Комарівка Костопільського району.



Правоохоронці встановили, що загиблим виявився 58-річний раніше судимий житель села Комарівка Костопільського району. На його тілі виявлено ушкодження у виді гематом, саден голови та обличчя.


За попередньою інформацією відомо, що наприкінці лютого у будинку 43-річної костопільчанки компанія, у числі якої був також і загиблий, розпивала спиртні напої. Коли усі вже були добряче «підігріті» алкоголем, між відпочиваючими виникла суперечка, яка переросла в бійку. Від отриманих під час бійки тілесних ушкоджень  58-річний житель Комарівки помер. Аби приховати сліди злочину, тіло викинули у вигрібальну яму вбиральні за будинком.


За фактом умисного вбивства розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють зловмисників, усіх свідків та очевидців події.

Telegram Channel