Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Ковельчанин із кубиків Рубика створив... Тараса Шевченка (ВІДЕО)

Волинь-нова

Ковельчанин із кубиків Рубика створив... Тараса Шевченка (ВІДЕО)

У черговий раз студент третього курсу Національного університету «Львівська політехніка» Олександр Луцюк із Ковеля порадував і приємно здивував шанувальників швидкісного розв’язання головоломок своїм новим витвором.


Він постійно бере активну участь в змаганнях різного рівня зі складання кубика Рубіка і часто-густо своїми результатами вражає членів журі. 



Юнак із 432 кубиків Рубіка на змаганнях у Львові виклав портрет геніального пророка України Тараса Григоровича Шевченка і присвятив свою роботу 203-й річниці від дня народження Великого Кобзаря, інформує ПроКовель


Ковельчанин із кубиків Рубіка склав портрет Тараса Шевченка
Олександр самостійно навчився віртуозно складати кубик Рубіка. Йому вистачає часу і гарно вчитися, адже він єдиний в групі отримує підвищену стипендію, і розвивати свій унікальний талант. Він постійно бере активну участь в змаганнях різного рівня зі складання кубика Рубіка і часто-густо своїми результатами вражає членів журі.


До речі, для талановитого ковельчанина портрет Тараса Шевченка став другою роботою такого масштабу. А першим його унікальним витвором був портрет засновника відомої американської компанії Apple Стіва Джобса, який автор презентував під час відкритого міжнародного чемпіонату зі швидкісної збірки кубика Рубіка «Ukrainian Nationals 2016». На його створення Олександр теж використав 432 кубика Рубіка, кожен з яких – розміром 3х3х3.

Telegram Channel