Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Лучани просять міськраду запровадити «День генерального прибирання міста»

Відповідна петиція стрімко набирає голоси

Лучанин Андрій Лазарев зареєстрував сьогодні, 10 березня, електронну петицію з проханням до Луцької міськради запровадити «День генерального прибирання міста»:



Загажений кожний куточок міста, живемо як в смітнику.



«Кожного року, на початку весни, як тільки зійдуть сніги, Луцьк стикається з проблемою сміття в місті. Комунальні служби, при всьому їхньому бажанні, з даною проблемою не справляються. Загажений кожний куточок міста, живемо як в смітнику. 
В Луцьку час від часу організовуються окремі осередки прибирання, в яких беруть участь окремі активісти, учні, студенти, проте якогось глобального, всезагального рівня воно не набуло. 
Пропоную Луцькій міській раді винести питання щодо введення офіційного дня/днів загальноміського прибирання сміття. Підключити школи, інститути, університети, приватні та державні установи. Кожен будинок, магазин і т.д. повинен в цей день здійснити прибирання своєї території, міста вцілому. Як варіант розділити місто на сектори та назначити відповідальних за ці сектори, забезпечити кожен сектор інвентарем , але це на розгляд міської ради. 
Зробимо місто чистішим!».


Лише протягом сьогоднішнього дня петиція зібрала понад 30 голосів (протягом двох тижнів треба зібрати 300).

Telegram Channel