Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Українці здобувають «бронзу» в змішаній естафеті!!! (відео)

Волинь-нова

Українці здобувають «бронзу» в змішаній естафеті!!! (відео)

Медаль на етапі Кубка світу з біатлону в фінському Контіолахті взяла команда у складі Ірини Варвинець, Ольги Абрамової, Сергія Семенова та Дмитра Підручного


Особливо приємно, що «дерев’яні» медалі (тобто – насправді «безмедальне», прикре четверте місце) при цьому дісталися росіянам!



Українська команда у складі Ірини Варвинець, Ольги Абрамової, Сергія Семенова та Дмитра Підручного виборола «бронзу» у змішаній естафеті на етапі Кубка світу з біатлону в фінському Контіолахті.


Наших змогли випередити лише такі знані біатлонні держави як Франція та Німеччина.


Ірина Варвинець, яка бігла на стартовому етапі, відстрілялася «на нуль» і передала естафету Ользі Абрамовій другою (поступившись лише француженці Марі Дорен-Абер).


Ольга «валідольно» відстрілялася на першому вогневому рубежі – використавши усі три додаткових патрони. Натомість на другому рубежі закрила п’ять мішеней п’ятьма пострілами! Сергію Семенову Абрамова передала естафету четвертою (попереду були Франція, Німеччина та Словаччина).


Семенов на двох вогневих рубежах скористався одним додатковим патроном і вивів Україну на третє місце (попереду тепер були лише Франція та Німеччина – словаки на цьому етапі «поїхали» на штрафне коло і вже не претендували на нагороди).


На заключному етапі за Україну біг Дмитро Підручний. Схибивши по-одному разу, він таки без особливих проблем дістався до фініша на «бронзовому» третьому місці!!!


Особливо приємно, що «дерев’яні» медалі (тобто – насправді «безмедальне», прикре четверте місце) при цьому дісталися росіянам!


Кубок світу. Контіолахті. Змішана естафета:
1. Франція (0+9) 1:11:34.5
2. Німеччина (0+10) +11.0
3. Україна (0+6) +27.1
4. Росія (0+10) +47.8
5. Норвегія (3+8) +1:15.0
6. Чехія (2+13) +1:22.4
7. Італія (1+12) +1:31.1
8. США (1+9) +1:37.4

Telegram Channel