Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Бойовики Південної Осетії стали російськими військовими

Російський уряд схвалив проект «угоди» з окупаційною владою Цхінвальського регіону Грузії (Південної Осетії) про входження окремих його підрозділів бойовиків до складу збройних сил РФ

РФ легалізувала бойовиків нині окупованих Південної Осетії та Абхазії. Про це повідомляє повідомляє Infokava.com з посиланням на inforesist.org.



РФ окупувала частина грузинських територій і оголосила про визнання «незалежності» Південної Осетії та Абхазії.



«Схвалити поданий міністерством оборони Російської Федерації погоджений з міністерством закордонних Російської Федерації та іншими зацікавленими федеральними органами виконавчої влади і попередньо опрацьований з південноосетинською стороною проект угоди між Російською Федерацією і Республікою Південна Осетія про порядок входження окремих підрозділів збройних сил Республіки Південна Осетія до складу збройних сил Російської Федерації», — говориться в офіціцйному документі.


Раніше в окупованій Росією Південної Осетії відклали так званий «референдум» про вступ до складу РФ.


П'ятиденна війна між Росією і Грузією розгорілася в серпні 2008 року після вторгнення російської армії під приводом «захисту населення Цхінвалі». У підсумку РФ окупувала частина грузинських територій і оголосила про визнання «незалежності» Південної Осетії та Абхазії.

Telegram Channel