Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Луцьк буде тиждень обезголовлений: і без секретаря, і без голови

Депутати так і не розглянути питання дострокового припинення повноважень міського голови

Степан БАНДУРА



Депутат від УКРОПу Олескандр Кравченко запропонував зняти з порядку денного питання про дострокове припинення повноважень міського голови.



Після тривалих суперечок на сесії Луцької міської ради так і не прийшли до спільного рішення, хто має підписувати протокол сесії: головуючий Григорій Пустовіт чи вже звільнена від повноважень секретар міської ради Юлія Вусенко. Остання покинула сесійний зал, заявивши про перерву у роботі 19 позачергової сесії. Проте більша частина депутатів залишилися і продовжили роботу.


Було прийнято звернення щодо підтримки учасників блокади Донбасу.


Після того депутат від УКРОПу Олескандр Кравченко запропонував зняти з порядку денного питання про дострокове припинення повноважень міського голови. "Оскільки першим рішенням сесії ми відсторонили секретаря ради від виконання обов’язків і не буде кого призначити виконувачем обов’язків міського голови, я пропоную зняти це питання з порядку денного 19 позачергової сесії і включити це питання у наступну чергову сесію міської ради», - сказав він. Ця пропозиція набрала достатню кількість голосів.


Наступна 20 чергова сесія розпочнеться 21 березня о 10.00.

Telegram Channel