Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

На Ратнівщині хочуть впорядкувати пункт пропуску «Доманове»

Голова Ратнівської райдержадміністрації Андрій Харлампович провів виїзну нараду з питань облаштування територій, прилеглих до пункту пропуску «Доманове»

Марина ЛУГОВА


У цій нараді взяли участь представники прикордонної служби «Доманове», автопереходу «Доманове», органу місцевого самоврядування Млинове, дорожніх служб району, поліції, УДП "Укрінтеравтосервіс", фіскальної та екологічної служб.



Біля кожного приміщення повинні бути контейнери для сміття. Минулої суботи вже було встановлено 10 дерев’яних контейнерів.



За повідомленням сайту райдержадміністрації, на думку керівника виконавчої влади району Андрія Харламповича, пункт пропуску — візитна картка нашої держави і вона повинна мати належний вигляд. На жаль, з приходом весни навколо пункту пропуску та митниці можна побачити багато сміття, залишеного громадянами, які перетинають кордон і годинами вимушені простоювати в чергах.


Свою лепту вносять і кіоски страхових компаній, пункт обміну валюти та точки стихійної торгівлі, що знаходиться вздовж дорожньої смуги. Щодо стихійної торговлі, то перший заступник голови райдержадміністрації Євген Савлук висловив своє бачення: уся торгівля повинна бути перенесена на земельну ділянку, яка знаходиться у користуванні УДП «Укрінтеравтосервіс».


Зійшлися на думці, що біля кожного приміщення повинні бути контейнери для сміття. Минулої суботи вже було встановлено 10 дерев’яних контейнерів. Учасники наради прийняли ряд організаційних рішень, що стосувались питань прибирання територій довкола пункту пропуску, порядку вивезення сміття, впорядкування торгівлі, дотримання правопорядку громадянами, які перетинають кордон держави.

Telegram Channel