Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Юний киянин одурив луцьких пенсіонерів на 150 тисяч

Поліція встановила осіб, які ошукали жителів Луцька на понад 150 тис. грн


Невідомий у період часу із листопада 2016 року по березень цього року шахрайським шляхом під приводом продажу ліків заволодів грошима в сумі майже 149 тис. грн.



За добу до Луцьких поліцейських звернулися двоє лучан про те, що їх ошукали шахраї. Поліцейські оперативно встановили особи зловмисників. За фактами шахрайств відкрито кримінальні провадження за ст.190 Кримінального кодексу України, повідомляє ГУ НП у Волинській області.


Учора, 16 березня, в Луцький відділ поліції звернувся 66-річний житель обласного центру із заявою про те, що невідомий у період часу із листопада 2016 року по березень цього року шахрайським шляхом під приводом продажу ліків заволодів грошима в сумі майже 149 тис. грн.. Працівники відділу кримінальної поліції встановили, що шахрайські дії скоїв 17-річний киянин.


За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство під час якого буде з’ясовано усі обставини справи.


Цього ж дня до поліцейських звернувся 24-річний лучанин. Чоловік повідомив, що 10 січня під приводом виготовлення візи для виїзду за кордон волинянин заволодів його грошима в сумі 2,5 тис. грн.. Поліцейські встановили причетність до скоєння шахрайства 23-річного жителя Луцького району.


Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Telegram Channel