Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Любешівщині учні зустрілися з батьками свого однокласника — учасниками АТО

Волинь-нова

На Любешівщині учні зустрілися з батьками свого однокласника — учасниками АТО

В Угриничівській загальноосвітній школі Любешівського району пройшов тиждень національно-патріотичного виховання «Україна у нас одна»

Мирослава СТРУК


І, напевно, найкращою його подією стала зустріч із учасниками АТО, батьками школяра Данилка — Наталією Леонідівною та Олексієм Миколайовичем Вариводами. Як розповіла педагог-організатор навчального закладу Тетяна Федчик, вони зовсім нещодавно повернулися зі Сходу, де відстоювали цілісність та незалежність нашої держави. 



Під час зустрічі військова сім’я Вариводів подарувала для навчального закладу національний прапор.



Олексій Миколайович — капітан військової служби, проходив службу у складі 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади. Він уже тричі був у зоні проведення антитерористичної операції. А його дружина є капітаном медичної служби та командиром медичної роти 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону. Вона п’ять місяців поспіль 2016 року надавала медичну допомогу пораненим захисникам, перебуваючи в гарячих точках. 


Подружжя живе у місті Ужгород. Проте Наталія Леонідівна родом із села Угриничі, де й тепер проживає її мама, котрій і довірила вона з чоловіком Данилка. Хлопчик навчається в другому класі. А прийшов в Угриничівську школу у лютому минулого року.


Під час зустрічі військова сім’я Вариводів подарувала для навчального закладу національний прапор з іменними побажаннями миру, злагоди, єдності та любові від усієї їхньої бригади. На стягу розміщене звернення до учнів та жителів села Угриничі, а особливо — до учасника АТО Івана Ляховича, котрий також служив у складі цієї бригади. Наостанок Наталія та Олексій побажали найголовнішого: мирного неба, тихого, спокійного дитинства та єдності у нашій державі.


Telegram Channel