Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Журналісти дізналися в деталях про план Трампа стерти з лиця землі ІДІЛ

План являє собою трохи більше, ніж "посилення" таких самих повільних і поступових кроків у боротьбі з терористами при Обамі


Проект передбачає продовження бомбардувань позицій бойовиків очолюваної США коаліцією, нарощування підтримки місцевим силам, щоб ті змогли повернути контроль на Мосулом і Раккою.



Проект президента США Дональда Трампа по боротьбі з "Ісламським державою" не багато чим відрізняється від плану його попередника, колишнього американського президента Барака Обами. Про це повідомляє 112 із посиланням на NBC. 


Проект передбачає продовження бомбардувань позицій бойовиків очолюваної США коаліцією, нарощування підтримки місцевим силам, щоб ті змогли повернути контроль на Мосулом і Раккою. План також пропонує позбавити ІДІЛ джерел доходу і встановити стабільну ситуацію на територіях, відвойованих у бойовиків. 


План, який Пентагон надав Трампу, являє собою трохи більше, ніж "посилення" таких самих повільних і поступових кроків у боротьбі з терористами, "за що Трамп висміяв адміністрацію Обами", кажуть журналісти NBC.

Telegram Channel