Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лучанка-довгожителька у 103 роки любить випити кави (ФОТО)

Волинь-нова

Лучанка-довгожителька у 103 роки любить випити кави (ФОТО)

Учора лучанка Ганна Сухарчук відзначила 103-тю річницю від дня народження

Про це йдеться на сайті міськради. З поважною датою довгожительку привітав заступник міського голови Сергій Григоренко. Він побажав їй невичерпної енергії, оптимізму, щоб доля дарувала ще багато світлих літ у мирі і добробуті та вручив квіти. Ганна Василівна щиро подякувала за вітання та побажала Сергію Анатолійовичу також дожити до ста літ.



Ганна Василівни велика дуже доброзичлива людина, досі любить щоранку випити чашку кави з молоком, а з нагоди свята навіть випила трішки шампанського.



Родичі довгожительки розповіли, що Ганна Василівни велика дуже доброзичлива людина, досі любить щоранку випити чашку кави з молоком, а з нагоди свята навіть випила трішки шампанського.


З метою належного вшанування найстаріших мешканців міста, відповідно до Програми соціального захисту населення міста на 2016-2020 роки, з коштів міського бюджету іменинниці виділено грошову допомогу у розмірі 1000 гривень.


Довідково. Народилася Ганна Василівна у багатодітній сім'ї в селі Коршів Луцького району. З шістнадцяти років працювала у пана, а пізніше у військовій частині. Вийшла заміж за вдівця, виховала прийомну дочку, з якою тепер проживає.


Telegram Channel