Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Не на ту напав»: дівчина-слідчий затримала молодика, який надумав її пограбувати (фото)

Волинь-нова

«Не на ту напав»: дівчина-слідчий затримала молодика, який надумав її пограбувати (фото)

Горе-грабіжник зумів вирватися і кинувся навтьоки – наздогнала й «скрутила»…

Слідчий Любарського відділення поліції не дозволила зловмисникові себе скривдити і затримала зухвальця після короткого переслідування. Нині чоловіка перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирщини.


– Близько 20 години 16 березня я вийшла з відділення поліції і попрямувала додому. Йшла освітленою вулицею і, заклопотана, особливо не зважала на випадкових перехожих, - розповідає старший слідчий Любарського ВП ГУНП Олеся Миколаєнко.



Слідча почала переслідувати молодика, а наздогнавши, затримала його.



Не примітила жінка і підозрілого молодика, який слідував за нею.


За словами Олесі, вона спочатку відчула, як хтось силою смикнув за сумку, яку вона тримала на плечі. Втім жінка не випустила її. Обернувшись, дівчина відштовхнула зловмисника від себе, а потім одразу ж схопила його за комір куртки і почала кликати на допомогу. Молодик зумів вирвався і кинувся тікати.


– Я швидко дістала мобільник і набрала номер чергового. Коротко розповіла про пригоду і викликала слідчо-оперативну групу, - розповідає Олеся Миколаєнко.


Поки колеги їхали, слідча почала переслідувати молодика, а наздогнавши, затримала його. Саме у цей час на місце події прибула слідчо-оперативна група. Грабіжник був  доставлений до відділення поліції.


Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний житель села Пединки, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.


Відомості за фактом замаху на вчинення грабежу (ст.ст.15, 186 ККУ) були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Молодика затримано за ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині його перевіряють на причетність до інших аналогічних правопорушень.

Telegram Channel