Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Не все те фірмове, що з дозатором: у Луцьку викрили точку виготовлення фальсифікованої горілки

Співробітники Управління захисту економіки у Волинській області спільно зі слідчими Луцького відділу поліції та військовою прокуратурою Луцького гарнізону Західного регіону викрили 42-річного лучанина, який виготовляв, зберігав і збував на території обласного центру та району фальсифіковані підакцизні товари із підробленими марками акцизного податку України

16 березня оперативники УЗЕ у Волинській області спільно зі слідчими Луцького ВП ГУНП у Волинській області провели чотири санкціоновані обшуки в житловому, складських і гаражних приміщеннях на території обласного центру та в одному із сіл Луцького району.



Всього під час обшуків вилучено майна на суму близько 100 тис. грн.



Під час обшуків поліцейські вилучили близько 400 літрів рідини із характерним запахом спирту, 150 пляшок горілки різноманітних відомих торгових марок із акцизними марками із явними ознаками підробки, понад 1300 пляшок різної ємності, корки та дозатори до пляшок, обладнання для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв (електричні насоси, шланги, бочки), грошові кошти у розмірі 6 тис. грн. Всього під час обшуків вилучено майна на суму близько 100 тис. грн.


Слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 199 Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десять років з конфіскацією майна.


На даний час проводяться заходи, спрямовані на встановлення інших фактів злочинної діяльності лучанина та встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності у сфері незаконного обігу підакцизної групи товарів, передає сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel