Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Вогні Ейфелевої вежі погасили на знак солідарності з Лондоном

Низка західних лідерів висловили солідарність із Великою Британією, в столиці якої вчора відбувся терористичний напад

Так, мер Парижа Анн Ідальго на знак солідарності з тими, хто постраждав учора в Лондоні, наказала погасити освітлення Ейфелевої вежі з опівночі за місцевим часом, передає УНН з посиланням на BBC..


Президент Франції Франсуа Олланд заявив: французи розуміють, що відчувають зараз британці. Адже торік у Ніцці 14 липня вантажівка в'їхала на натовп на набережній, тоді загинули 84 людини.



Франсуа Олланд заявив: французи розуміють, що відчувають зараз британці. Адже торік у Ніцці 14 липня вантажівка в'їхала на натовп на набережній, тоді загинули 84 людини.



Французький прем'єр-міністр Бернар Казнев пообіцяв надати підтримку французам, які постраждали біля британського парламенту, та їх сім'ям. Як повідомляється, серед них були французькі школярі.


Ангела Меркель – глава уряду Німеччини, де у грудні стався подібний напад, заявила, що її думки з жителями Лондона.


Президент США Дональд Трамп у телефонній розмові з британським прем'єр-міністром Терезою Мей заявив про свою підтримку Британії.


Прем'єр-міністр Іспанії Маріано Рахой засудив напад і також висловив співчуття сім'ям загиблих.


Прем'єр-міністр Австралії Малкольм Тернбулл назвав подію біля британського парламенту нападом на свободу і демократію в усьому світі.


Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що канадці стоять "пліч-о-пліч із британцями в боротьбі проти тероризму".


Нагадаємо, четверо людей, включно з нападником, загинули, і понад 40 отримали поранення внаслідок терористичного нападу біля будівлі британського парламенту.

Telegram Channel