Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Водія маршрутки інфаркт розбив прямо за кермом

Волинь-нова

Водія маршрутки інфаркт розбив прямо за кермом

Учора, 23 березня, близько 19 години у селі Застав'я водій маршрутного таксі сполученням "Рівне-Сухівці" здійснив наїзд на залізобетонну опору. Він з діагнозом обширний інфаркт помер у кареті «швидкої»

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 52-річний мешканець села Зоря, керуючи автомобілем марки «Mercedes-Benz 709» рухався зі сторони автодороги «Устилуг-Луцьк-Рівне» у напрямку села Голишів. У результаті різкого погіршення самопочуття не впорався з керуванням та допустив зіткнення із залізобетонним стовпом, який знаходився на узбіччі дороги.



На момент ДТП в маршрутному таксі перебувало близько десять пасажирів.



Пасажири маршрутки викликали швидку медичну допомогу. Однак, попри надані реанімаційні заходи, водій з попереднім діагнозом обширний інфаркт помер у кареті швидкої допомоги.


У результаті зіткнення жителька села Сухівці, 35-річна пасажир отримала забійну рану носа та лівої брови. Її доставили в приймальне відділення Рівненської центральної районної лікарні та після надання медичної допомоги відпустили.


На момент ДТП в маршрутному таксі перебувало близько десять пасажирів, з яких більше ніхто не постраждав, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel