Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Квитанція на районну газету повернула тисячі гривень жительці Маневич

Майже детективну і водночас оптимістичну історію, яка підтверджує, що не перевелися серед нас порядні, чесні люди, розповіла Тетяна Негодюк, директор об’єднання підприємств громадського харчування Маневицької райспоживспілки.

Алла БУБНЮК


– Того дня відсутність гаманця я виявила дома пізно ввечері. Повертаючись з роботи, заїжджала в «Колібріс», тож подумала, що, можливо, залишила там. Проте продавці сказали, що до них зі знахідкою ніхто не звертався, – розповідає Тетяна Сергіївна. – Цілу ніч не спала, бо у гаманці була значна сума – кілька тисяч. На ранок вирішила, що раз ніхто не телефонує – значить, комусь ці гроші потрібні більше.



Газета не тільки інформує про події в районі, а й повертає загублені гроші.



І ось другого дня у післяобідню пору дзвінок. «Ви нічого не загубили?» – пролунав незнайомий голос. Телефонувала маневичанка Тетяна Музичук, яка, до речі, має зовсім не жіночу професію – машиніст крана і працює у ДП «Маневицьке лісове господарство».
Гаманця Тетяна Степанівна знайшла на стежці біля «Колібрісу». Магазин уже не працював, тому понесла додому. Другого дня у гості прийшла кума і заявила, що бачила подібний гаманець в однієї з працівниць податкової служби. Але у відповідь почула: «Та він начебто пахне кухнею». Вирішили переглянути, чи немає якої квитанції. Порожньо. Аж тут господиня побачила якийсь папірець під столом. Підняла – квитанція на передплату «Нової доби» з прізвищем та адресою. Певно, випала напередодні, коли переглядали вміст гаманця. Зателефонували до знайомої листоноші, яка підтвердила і дала телефонний номер.
– Я забула своєчасно передплатити рідну газету, спохватилася, коли не знайшла її в суботу в поштовому ящику, тому й відправилася на пошту,  – усміхається Тетяна Сергіївна.
Тетяна Негодюк щиро вдячна Тетяні Степанівні за повернення згуби і бажає, аби Господь обдарував усю її родину земними щедротами.


 


 

Telegram Channel