Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Що знайшли на місці обстрілу консульства у Луцьку

Прокуратура Волині тримає на особливому контролі хід розслідування у кримінальному провадженні про терористичний акт, здійснений на території Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку

У прес-службі обласної прокуратурі повідомили, що під час огляду місця події вилучено металеві осколки, циліндричний предмет, зовні схожий на хвостовик до реактивної гранати, ринва з осколковими пошкодженнями. Під час додаткового огляду вилучено металевий предмет, зовні схожий на кришку тубуса ручного протитанкового гранатомету. 



Вилучено металеві осколки, циліндричний предмет, зовні схожий на хвостовик до реактивної гранати, ринва з осколковими пошкодженнями.



Відомості про терористичний акт (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 258 Кримінального кодексу України) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Прокуратурою області підслідність у вказаному кримінальному провадженні визначено за слідчим відділом Управління Служби безпеки України у Волинській області.
Наразі проводяться заходи для встановленню обставин вчинення правопорушення та осіб, які можуть бути причетними до його скоєння.
Триває досудове розслідування.

Telegram Channel