Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

На волинському Поліссі знімають фільм. На кастинг зголосилось несподівано багато школярів

У Сваловичах почалися зйомки фільму «Пофарбоване пташеня». Як уже повідомлялося, стрічка — спільне виробництво України і Чехії. Вона розповідає про єврейського хлопчика, батьки якого під час Другої світової війни відіслали його в Україну, намагаючись захистити сина від масового знищення євреїв

Мирослава СТРУК


Їдучи у село Сваловичі Любешівського району, найперш приємно дивуєшся поремонтованою дорогою. А ще – професійно зробленими локаціями для зйомок фільму, які вражають своєю красою та самобутністю. І вже минулого четверга розпочалися зйомки самого фільму, де поки що знімають парні акторські сцени.
А за участю місцевих жителів зйомки відбуватимуться із 2 квітня. Попередньо на них чекає примірка костюмів. Загалом зйомки фільму у Сваловичах триватимуть шістнадцять днів.



За участю місцевих жителів зйомки відбуватимуться із 2 квітня



Щодо ролей, то асистент режисера по акторам Євген Черников повідомив: «Усі, хто прийшов на кастинг, віком старше двадцяти років, братимуть участь у зйомках фільму. Про це їх повідомлять телефоном тоді, коли остаточно визначать, хто в якій сцені братиме участь. Стосовно дітей, то тут набагато складніше, адже, як виявилося за сценарієм фільму, їх треба небагато. А враховуючи те, що на кастинг прийшла чимала кількість дітлахів, то вибір зробити непросто. Абсолютно всі хлопчики і дівчатка підходять нам, але ми не маємо стільки ролей, тому, як не прикро, але очікуваний дзвінок від нас отримає лише невелика кількість дітей (ті, хто підійде під заявку режисера за віком)».

Telegram Channel