Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Львівське сміття скинули посеред горохівських пагорбів

Цими днями на території Холонівської сільської ради Горохівського району, що межує з мар’янівськими полями, з’явилася … гора сміття

Леся ВЛАШИНЕЦЬ
Є свідок, який стверджує, що бачив, як побутові відходи на територію колишньої нафтобази привезла фура. Можливо, вона була однією з тих, що курсують Україною зі львівським непотребом?



Очам своїм не повірив, побачивши 10-тонний гидкий насип.



Чоловік, який живе неподалік,  зауважив велику автівку, яка виїжджала  з уже давно не затребуваної в господарстві місцини, тому не полінувався сісти на велосипед  і гайнути їй назустріч, а розминувшись і доїхавши до нафтобази, очам своїм не повірив, побачивши 10-тонний гидкий насип. Він і зателефонував Мар’янівському селищному голові Миколі Климчуку, а той колезі – лідеру холонівської територіальної громади Олександрові Мартинову. Про прикрий факт було повідомлено голову районної ради Тараса Щерблюка, звісно, і поліцейських. Очевидці обурювалися, але не припускали думки, що сміття – «районне».
До слова, нещодавно радехівські і горохівські правоохоронці відстежували вантажівку, навантажену сміттям, яка рухалася зі сторони Львова до Горохова і  «задивлялася» на довколишні бічні дороги. ДАФ зупинили. Проводиться перевірка.

Telegram Channel