Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Аваков оприлюднив результати соціологічного дослідження про довіру до поліції

Волинь-нова

Аваков оприлюднив результати соціологічного дослідження про довіру до поліції

За словами міністра, за півроку довіра до Національної поліції зросла на 4,6%

Згідно даних соціологічного дослідження, проведеного компанією Taylor Nelson Sofres на замовлення компанії IREX в 12 містах України, рівень довіри населення до Національної поліції становить 43,5%, а до патрульної поліції – 53%.  Про це повідомляється на сайті МВС з посилання на міністра Арсена Авакова, інформує «Високий замок».



Наша мета – рівень довіри між 80-ю і 92-ма відсотками, як в Скандинавських країнах!



За його словами, за півроку довіра до Національної поліції зросла на 4,6%: від 38.9% до 43.5%, недовіра знизилося на 1,3%: від 22.8% до 21.5%.  Щодо патрульної поліції, то рівень довіри збільшився на 5,5% від 47,5 до 53, а рівень недовіри знизився на 3%: від 19 до 16%.


«Поліція – як патрульна, так і Національна більшою мірою, ніж інші, сприймається як державний інститут, який служить інтересам громадян. Саме цифри, а не проплачені статті – переконливий аргумент, що підтверджує вірність нашого шляху. Реформа йде. Крок за кроком», – зазначив Аваков.


«Роботи непочатий край, проте ми маємо намір поступово йти, змінюючи стереотипи і створюючи нову поліцію, якій би повністю довіряли люди! Упевнений, ми на вірному шляху. Наша мета – рівень довіри між 80-ю і 92-ма відсотками, як в Скандинавських країнах! Це наші амбіції, до цієї мети ми і йдемо крок за кроком», – наголосив міністр МВС.

Telegram Channel