Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинські чиновники садять дерева, екологічна культура зростає

Волинь-нова

Волинські чиновники садять дерева, екологічна культура зростає

31 березня співробітники Шацької районної державної адміністрації та районної ради взяли участь в акції «Посади дерево»

Ірина ГОЛЯДИНЕЦЬ
Акція відбулася за ініціативи Шацького національного природного парку, за підтримки працівників Світязького лісництва. Майбутні сосни і берези висаджені висаджені на території Світязького лісництва. В акції взяли участь голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та голова районної ради Сергій Карпук.



В акції взяли участь голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та голова районної ради Сергій Карпук.



Очільники району, спільно з підлеглими, під керівництвом Віктора Турича, лісничого Світязького лісництва та Володимира Захарка, директора Шацького НПП висадили на заздалегідь розмаркованій ділянці саджанці, тим самим особистим прикладом закликаючи громаду, брати найширшу участь в справі охорони та відновлення зеленого довкілля.


-Можливо, хтось за років 20-30 збиратиме тут гриби і розказуватиме своїм друзям, що приймала активну участь в посадці цих дерев, - сказав Володимир Захарко.
Метою акції є формування екологічної культури у населення, поширення знань про стан, значення та захист зелених насаджень.



Під час акції «Посади дерево» висаджують дерева та кущі у парках, скверах, гаях, біля дитячих садочків та навчальних закладів по всій території України із залученням широких верств населення, озер та річок, створено та облаштовано десятки парків по всій Україні, закладено пришкільні ділянки.

Telegram Channel