Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Нардеп вийшов із БПП, бо не хотів «брати участі в процесі імітації реформ»

Владислав Голуб повідомив, що прийняв таке рішення через низку причин

Народний депутат Владислав Голуб заявив, що виходить з фракції "Блок Петра Порошенка". Про це він написав у себе у Facebook, повідомляє "Тиждень".


"Я прийняв рішення вийти з фракції "Блок Петра Порошенка", - зазначив Голуб.



"В таких умовах я хочу залишатися чесним перед виборцями та громадянами України і не бажаю брати участь в процесі імітації реформ".



Він повідомив, що таке рішення обумовлене низкою причин, воно зважене та "продиктоване станом існуючих речей в країні і бажанням працювати на конкретний результат".


"Центральна влада не розуміє ситуації на місцях, а місцеві князьки, як це відбувається у межах мого виборчого округу, переплутали децентралізацію з федералізацією. В таких умовах я хочу залишатися чесним перед виборцями та громадянами України і не бажаю брати участь в процесі імітації реформ. Реформи, про які ми говоримо вже три роки, на жаль, так і залишаються словами. Коаліції по суті не існує. Голосувати синхронно з Опозиційним блоком, як це сталося під час спроб затвердити аудитора НАБУ, не в моїй природі. Людина, проста українська людина, яка зробила Революцію Гідності, яка воює на фронті, допомагає чим може нашим воїнам, опинилася на межі виживання", - зазначив нардеп.

Telegram Channel