Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У команді нового голови фракції БПП працював... один із лідерів терористів

Волинь-нова

У команді нового голови фракції БПП працював... один із лідерів терористів

Це – Ігор Безлер, він же – «Бєс»

«Сьогодні вперше, згідно з указом Президента, представником Президента України в парламенті призначено жінку. Це Ірина Степанівна Луценко», – урочисто проголосив новий голова фракції Блоку Порошенко 45-річний Артур Герасимов (обоє на фото).


Тим часом видання «Україна молода» написала про цікаві дані з біографії пана Герасимова.



«Як він потрапив до нас, я не пам’ятаю. З тих, хто в нас тоді працював у штабі, зараз, на жаль, частина – теж сепаратисти».



 Новообраного голову називають відповідальним БПП за Донецьку область. У 2014 році він очолював виборчий штаб Порошенко на Донбасі: займався організацією спочатку президентських, а потім і парламентських виборів.


 Також Герасимов є членом наглядової ради громадського об’єднання – Союзу Відродження Донбасу.


 Восени 2014 року на дострокових виборах він пройшов до Верховної Ради VIII скликання за партійним списком БПП (№ 43).


 На Донбасі з Герасимовим стався неприємний казус, який йому згадують досі. Йдеться, щоправда, не про 2014 рік, а про 2012-й.


 Тоді в оточенні нардепа опинився досить колоритний персонаж – Ігор Безлер, він же – «Бєс», він же – один iз лідерів «ДНР».



 Безлер служив у Герасимова охоронцем, хоча той це рішуче спростовує, говорячи, що той був лише одним iз водіїв, та й – недовго.



«Головне, що Артур – патріот і українець. І він дуже успішний голова нашої фракції в ПА ОБСЄ».



 «На виборах 2012 року він два з лишком тижні працював водієм у нашому штабі. До кінця виборів він не допрацював. Для прикладу, у нас у день виборів було 120 екіпажів, відповідно, 120 водіїв. Як він потрапив до нас, я не пам’ятаю. З тих, хто в нас тоді працював у штабі, зараз, на жаль, частина – теж сепаратисти», – говорив Герасимов в одному зі своїх інтерв’ю.


 «Головне, що Артур – патріот і українець. І він дуже успішний голова нашої фракції в ПА ОБСЄ», – прокоментувала у «Фейсбуці» нового голову фракції Ірина Геращенко. 

Telegram Channel