Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Бурштин і в темряві блищить: чергову партію старателів зловили на Рівненщині

Під час відпрацювання північних районів області оперштаб учора, п’ятого квітня, поблизу Рокитного виявили у автомобілі майже півтора кілограми сонячного каміння. На Володимиреччині та у Сарненському районі поліцейські вилучили у старателів дві помпи та автомобіль «УАЗ»

Близько 23 години на автодорозі «Борове-Рокитне-Вежиця» поблизу села Рокитне під час відпрацювання щодо незаконного видобутку бурштину-сирцю працівники поліції, які діють у складі оперативного штабу зупинили автомобіль «Daewoo Lanos» під керуванням 28-річного мешканця села Блажеве.



У салоні транспортного засобу поліцейські виявили пакет з камінням, ззовні схожим на бурштин-сирець вагою близько 1,4 кілограми.



У салоні транспортного засобу поліцейські виявили пакет з камінням, ззовні схожим на бурштин-сирець вагою близько 1,4 кілограми. Автівку доставили на територію місцевого відділення поліції, вилучене каміння направили на експертизу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


Поблизу Володимирця в урочищі "Юкмань" працівники Володимирецького відділення поліції виявили безгосподарську саморобну мотопомпу, два пожежних рукави та автомобіль марки "УАЗ". Крім того саморобну мотопомпу сектор реагування патрульної поліції Сарненського відділу поліції виявили в урочищі "Мохи" поблизу Клесова на Сарненщині.


Все вилучене поліцейські доставили на території місцевих відділів поліції. Досудове розслідування у відкритих за фактами порушення правил охорони надр кримінальних провадженнях триває.

Telegram Channel