Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Володимирі-Волинському провели строковиків до війська

Волинь-нова

У Володимирі-Волинському провели строковиків до війська

5 квітня з Володимир-Волинського об’єднаного районного військового комісаріату провели до війська перших 4 із 24 військовослужбовців строкової служби, які були призвані під час цьогорічного весняного призову

Участь в урочистостях узяли голова міської призовної комісії, заступник міського голови – секретар міської ради Олег Свідерський та начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, запобігання та виявлення корупції Володимир Атаманчук, повідомляється на сайті Володимир-Волинської міськради.



Головний капелан Володимир-Волинського району Юрій Здебський відслужив коротку молитву й поблагословив новобранців.



Олег Свідерський, вітаючи юнаків із визначною подією в їхньому житті, побажав їм успішно відслужити, повернутися додому змужнілими і мудрішими.


-15 років тому я стояв вашому місці. Зараз, згадуючи, службу в лавах Збройних Сил України, розумію, як багато зумів там переосмислити й навчитися, – відзначив Олег Свідерський. – Упевнений, що й ви з війська повернетеся дорослішими, сильнішими, витривалішими, мудрішими, більш дисциплінованими, навчитеся відділяти справді важливе від дрібниць, цінувати дім, батьків, рідних, коханих, справжніх друзів. І можливо, хтось із вас після строкової служби захоче продовжити служити в ЗСУ за контрактом. Як би не було, бажаю вам щасливо відслужити на благо нашої Батьківщини. Слава Україні!


Володимир-Волинський військовий комісар підполковник Руслан Яцій, вітаючи юнаків із призовом на строкову службу, вручив їм військові квитки. Головний капелан Володимир-Волинського району Юрій Здебський відслужив коротку молитву й поблагословив новобранців, а Олег Свідерський та Володимир Атаманчук на завершення урочистості вручили юнакам набори з речами першої необхідності, які без сумніву, стануть хлопцям у нагоді. З Володимир-Волинського ОРВК юнаки відбули до Луцька, а звідти – у навчальні центри.

Telegram Channel