Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Ляшко видав Заходу рецепт допомоги Україні (Відео)

Один із його пунктів – надати нам масштабну військову допомогу

Захід має допомогти Україні та припинити політику умиротворення Росії, ізолювавши країну-агресора. Про це під час Київського безпекового форуму заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, інформує wz.lviv.ua


 «Ми наголошуємо: необхідно припинити політику умиротворення агресора та перейти до всебічного стримування та ізоляції Росії, важливо продовжити, розширити та поглибити санкції проти Росії», – сказав він.



Необхідно припинити політику умиротворення агресора та перейти до всебічного стримування та ізоляції Росії.



Ляшко також зауважив, що Україні необхідно надати масштабну військову допомогу, зокрема сучасну оборонну зброю.


Крім того, потрібно перейти до Будапештського формату переговорів по Донбасу, адже саме країни-підписанти Будапештського меморандуму гарантували нашу безпеку в обмін на здачу ядерної зброї.


«Необхідне прийняття Заходом стратегічного рішення щодо майбутнього України як невід’ємної складової західної, євроатлантичної цивілізації та виділення масштабних ресурсів – військових, фінансових, економічних, технологічних. Зрештою, необхідно виграти у Росії у проголошеній нею другій «холодній війні» з метою остаточної пацифікації і демократизації Росії», – підкреслив Ляшко.


Народний депутат додав, що сподівається на підтримку Західного світу.


«Сподіваюся, мій виступ почують і це стане важливим кроком до перемоги України та усього світу над міжнародним терористом Путіним», – підсумував Ляшко.


Дивимось відео – https://www.youtube.com/watch?v=-OpebLFZg5w :


Telegram Channel