Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Рівному спіймали юних опівнічних грабіжників (фото)

Волинь-нова

У Рівному спіймали юних опівнічних грабіжників (фото)

Побили 34-річного чоловіка та обчистили його кишені

Сьогодні опівночі патрульні отримали виклик про те, що на вул. Набережній невідомі особи нанесли тілесні ушкодження заявнику та відкрито заволоділи грошовими коштами, мобільним телефоном та його документами (паспортом та ідентифікаційним кодом). 34-річному рівнянину полісмени викликали карету швидкої допомоги. На місце події прибули слідчі, повідомляє Патрульна поліція Рівного.



Розповсюдивши орієнтування серед особового складу, за деякий час патрульні помітили осіб зовні схожих за описом потерпілого.



Розповсюдивши орієнтування серед особового складу, за деякий час патрульні помітили осіб зовні схожих за описом потерпілого. Ними виявились 20-річний житель с. Городище та 15-річний рівнянин.


Затриманих інспектори освідували у медичному закладі на стан алкогольного сп’яніння в присутності опікуна неповнолітнього. Пізніше громадяни зізналися у вчиненні грабежу із застосуванням фізичної сили відносно потерпілого. Також 20-річний затриманий повідомив, що незаконно здобуті речі заховав на проспекті Миру в квартирі, яку винаймає.


Зловмисників інспектори передали слідчим для встановлення усіх обставин.

Telegram Channel