Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ПО ‘МОБІЛКИ’ — ЧЕРЕЗ ВІТРИНУ

Підприємець з обласного центру Сергій Н. повідомив у міськвідділ міліції, що вночі хтось розбив скло вітрини його магазину “Медіа"...

Підприємець з обласного центру Сергій Н. повідомив у міськвідділ міліції, що вночі хтось розбив скло вітрини його магазину “Медіа”, який знаходиться на проспекті Волі. Після цього в торговому закладі не дорахувались десяти мобільних телефонів.

НЕ ПОМИРИЛИСЬ...
У Ковельську центральну районну лікарню з різаною раною доставлено 51-річну жительку села Мощена Галину Ю. Як з’ясувалось, жінку під час сімейного конфлікту поранив її чоловік Михайло. А у Горохівську ЦРЛ госпіталізовано 66-річного мешканця райцентру Миколу, якого покалічив сусід Євген Б., 1962 року народження.

ПОГРАБУВАННЯ ПІДПРИЄМЦЯ
Підприємець з Києва Андрій О., який протягом останнього року проживає у Ковелі, звернувся у міськрайвідділ внутрішніх справ. Він повідомив, що серед ночі четверо невідомих молодиків за місцем його помешкання відкрито забрали 5800 американських доларів і два мобільні телефони.

ХЛОПЦІ ОЗБРОЮЮТЬСЯ
У Луцьку по вулиці Залізничній співробітники міліції затримали Сергія Г., в якого вилучено два штики до гвинтівки часів Другої світової війни, які він придбав, як пояснив, на ринку. А у жителя Нововолинська Василя М. правоохоронці виявили 36 патронів калібру 7.62 мм, котрі направили в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр УМВС України в області для експертизи. Працівники слідчих органів зібрали матеріали стосовно мешканця села Загаї Луцького району Олександра В., який збув незареєстровану гвинтівку лучанину Ростиславу Д.

ЧИ ВИННІ ВЕЛОСИПЕДИСТИ?
Близько опівночі Сергій Н. з села Дачне Ківерцівського району, керуючи автомобілем “Москвич-412”, у селі Озеро наїхав на 36-річного жителя Новоукраїнки Олександра Я., який їхав на велосипеді. На жаль, травма виявилась смертельною. Ще одна трагічна автопригода трапилась у Володимирі-Волинському. Тут теж загинув велосипедист — 30-річний мешканець княжого міста Олександр С., котрого збив Валентин Ю. автомашиною ГАЗ-53.

ДИРЕКТОР У РОЛІ ШАХРАЯ
У Нововолинський міськвідділ внутрішніх справ звернувся місцевий житель Артем Р. Він повідомив, що комерційний директор однієї з тернопільських фірм 30-річний Петро Н. шахрайським шляхом заволодів комп’ютером і монітором загальною вартістю 4500 гривень.

ПОКАЯВСЯ У МІЛІЦІЇ
У Камінь-Каширський райвідділ внутрішніх справ написав явку з повинною 20-річний мешканець села Рованці Луцького району Сергій С. Він повідомив, що в селі Мельники Малоритського району Брестської області він украв автомобіль ВАЗ-2103, яким перетнув білорусько-український кордон, але у зв’язку з технічними несправностями покинув машину на узбіччі дороги в Рованцях.

КОНФІСКОВАНО НАРКОСИРОВИНУ
Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків у господарстві жителя села Коршів Луцького району Андрія В. виявили вісім кілограмів макової соломки. Вдвічі більше цього дурману конфісковано у помешканні пенсіонерки цього ж села Ольги В.

ЗГОРІВ „ФОЛЬКСВАГЕН-ДЖЕТА”
Вечірньої пори у приміщенні гаража, що у Шацьку на вулиці Шковороди, виникла пожежа. Вогонь пошкодив автомобіль “Фольксваген-Джетта”, що належить 25-річному підприємцю Володимиру К. Попередня причина лиха — коротке замикання електропроводки.

ЯКБИ Ж ЗНАВ, ДЕ ВПАДЕШ...
У минулу суботу у Камінь-Каширську центральну районну лікарню з великою раною правої гомілки доставлено Ігоря П., жителя села Верхи. Через декілька годин чоловік помер. Як з’ясувалось, травму чоловік отримав за побутових обставин — впав вдома на скляну банку.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel