Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Насіров знайшов для себе нове заняття

Роман Насіров, якого раніше усунули з посади голови ДФС, отримав нову посаду

Як передає Politeka, сьогодні, 17 квітня, Роман Насіров став новим президентом Федерації дзюдо України.



Насіров знаходився за гратами, поки його дружина не внесла заставу в розмірі 100 мільйонів гривень.



«У столичному готелі «Національний» відбулася звітно-виборна Конференція ФДУ, в роботі якої взяли участь делегати з 23 регіонів нашої країни», – йдеться в повідомленні ФДУ.
Кандидатуру нового президента – Романа Насірова підтримали 22 делегати конференції.
Нагадаємо, Насірову закидають неправомірне розстрочення податкових боргів підприємствам нардепа Олександра Онищенка і нанесення збитків державі на 2 млрд гривень. Він знаходився за гратами, поки його дружина не внесла заставу в розмірі 100 мільйонів гривень.
Уже перебуваючи на волі Насіров зажадав переглянути обраний йому суддею Солом’янського районного суду Олександром Бобровником запобіжний захід у вигляді арешту з запорукою в 100 млн грн. Сталося це після того, як проект Автомайдану «PROSUD» повідомив, що суддя Бобровник, який розглядав справу Олександра Насірова, п’є на робочому місці і бере хабарі прямо в кабінеті.
У день арешту «Феофанія» поставила Роману Насірову діагноз «інфаркт міокарда». Цей діагноз підтвердило і Державне управління справами, де нібито замовили експертизу фахівцям з Німеччини. Однак німецькі лікарі спростували заяву ДУС про діагноз Насірова.

Telegram Channel