Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Путін вже смажиться у пеклі – на стіні храму на Львівщині (фото+відео)

Волинь-нова

Путін вже смажиться у пеклі – на стіні храму на Львівщині (фото+відео)

Ідея зобразити кремлівського диктатора у намоленому місці викликала неоднозначну реакцію


В одному вогні горіли герб СРСР, німецька свастика і чоловік, який дуже схожий на президента Росії Володимира Путіна.



На Великдень у храмі св. Йосафата, що у Червонограді Львівської області, вирішили зробити парафіянам подарунок – відкрити для огляду композицію при вході, яка зображує Страшний суд. Побачене дещо здивувало червоноградців – там, де зображено пекло і грішники, в одному вогні горіли герб СРСР, німецька свастика і чоловік, який дуже схожий на президента Росії Володимира Путіна, повідомляє УНІАН з посиланням на  Zaxid.net.


Значно більший ажіотаж картина викликала в мережі. Були такі, яким сподобалась ідея, мовляв, а де ще бути Путіну, як не в пеклі. Інші ж обурились таким рішенням – храм повинен заспокоювати і надихати, а не дратувати зображенням російського президента.


При цьому настоятель храму отець Михайло каже, що це не Путін – а збірний образ бюрократа і злочинця. «Хтось бачить, що це Путін, хтось – що це бюрократ, який обікрав країну і не бачить Воскресіння навіть в останні дні. А ще там є герб СРСР і німецька свастика. Там горять ті, які були причиною сліз, вбивства, крові і смерті. Хто там є, там є по праву», – впевнений священик, однак від розгорнутих коментарів відмовився. Також настоятель храму не пояснив, кому належала ідея зобразити у сцені пекла чоловіка в костюмі, так схожого на президента Росії.

Telegram Channel