Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Хлопці Наливайченка вже у Горохові

І заявляють, що найбільша проблема нашої нації – це безпринциповість українських політиків. Але, цікаво, за чиї гроші самі так палко говорять?

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


 У Горохові відбулася установча конференція новоствореної регіональної партійної організації «Справедливість». Познайомитися і поспілкуватися з жителями Горохівщини, які  підтримують переконання та завдання  Валентина Наливайченка, завітали керівник Волинського обласного осередку «Справедливості» Назар Романюк і координатор проекту «Армія гідності» у Волинській області Павло Ковальчук.



Команда політичної партії «Справедливість» швидко поповнюється осередками і однодумцями з активною громадською позицією.



У виступі, аргументованому цифрами і фактами, Назар Романюк назвав найбільшою проблемою нації – безпринциповість українських політиків і акцентував, що команда політичної партії «Справедливість» швидко поповнюється осередками і однодумцями з активною громадською позицією.


На установчій конференції головувала прес-секретар Волинської обласної організації руху «Справедливість» Софія Ройко. Одноголосним рішеннями учасники зібрання обрали головою Горохівської регіональної партійної організації громадсько-політичного руху «Справедливість» Оксану Пастернак, а її заступником Наталію Тимчук, а також визначили склад контрольно-ревізійної комісії.


Дякуючи за довіру, новообрана лідерка міського та районного осередку «Справедливість» раділа, що у новій команді разом з нею зголошуються працювати авторитетні краяни.

Telegram Channel