Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

У Ковелі змагалися юні тенісисти

Змагання з настільного тенісу присвятили Великодню

У КДЮСШ ім. Є. Кондратовича відбулися змагання з настільного тенісу серед юнаків (у трьох вікових групах) та дівчат, приурочені Великодню. Їх організували і провели відділ молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету міської ради та тенісний клуб «Патріоти Волині», інформує Ковельська міська рада.



У захоплюючому турнірі взяли участь 45 спортсменів з Ковеля та Ковельського району.



У захоплюючому турнірі взяли участь 45 спортсменів з Ковеля та Ковельського району. За його підсумками серед юнаків 2002 року народження і старших ІІІ місце посів Тарас Мельник (с. Тойкут), ІІ - виборов Дмитро Краснов (м.Ковель), а перемогу здобув Костянтин Копелюк (с. Мощена).


У середній віковій групі (2003 - 2004 р. н.) ІІІ результат у Михайла Лазарука із Мощеної. Запеклою була боротьба за першість між ковельчанами Богданом Здробілком та Олександром Шевчуком. З мінімальною перевагою в останній партії переміг Богдан Здробілко, другим став Олександр Шевчук.


Серед наймолодших тенісистів (2005 р. н. і менші) п’єдестал пошани зайняли ковельчани. На третій його сходинці - Сергій Качалай, на другій - Тарас Шевчук, а на першій - Максим Міліщук, наймолодший учасник цих змагань.


Серед дівчат ІІІ місце посіла Діана Случик (с. Мощена), ІІ – Тетяна Крицун (м. Ковель ) і перемогу святкувала ковельчанка Анна Клімук.


Відділ молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету нагородив призерів та переможців грамотами і медалями. Чудово впоралися зі своїми обов’язками судді Володимир Косяк та Ігор Бівініс.

Telegram Channel