Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У сумці рівнянина виявили... нарколабораторію

Працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області затримали 33-річного рівнянина, який перевозив нарколабораторне обладнання у сумці

Поліцейські отримали оперативну інформацію, що на вулиці Безручка житель обласного центру зберігає обладнання для виготовлення наркотиків. Чоловіка зупинили біля під’їзду за місцем його проживання, коли він сідав у таксі.



Під час огляду в сумці 33-річного рівнянина поліцейські виявили різноманітне обладнання для виготовлення метамфетамін.



«Під час огляду в сумці 33-річного рівнянина поліцейські виявили різноманітне обладнання для виготовлення метамфетаміну: колби, трубки, холодильник та речовини, — повідомив начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області Олександр Гнєдов. —  За фактом зберігання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 313 Кримінального кодексу України».


Все вилучене відправили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Зловмиснику загрожує відповідальність у виді обмеження волі на строк до трьох років, передає відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel