Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Бюджет Нововолинська ще й як перевиконується

Своєчасно проводилась  виплата заробітної плати  працівникам  бюджетної сфери, здійснювалися розрахунки за енергоносії, що споживались бюджетними установами, та інші виплати соціального характеру

Роксолана ВИШНЕВИЧ


За перший квартал нинішнього року обсяг бюджету шахтарського міста   склав 138929,6 тис. гривень. Перевиконання становить 114.2 відсотка. Таким чином додатково казна Нововолинська поповнилася на 3846.8 тис. гривень. Про це повідомила на черговому  засіданні виконкому начальник фінансового управління Нововолинської міської ради Галина Бурочук.



Фінанси «пішли» й на виконання програм соціального захисту населення, на розвиток комунального господарства.



Вона зазначила, що  своєчасно проводилась  виплата заробітної плати  працівникам  бюджетної сфери, здійснювалися розрахунки за енергоносії, що споживались бюджетними установами, та інші виплати соціального характеру.    Зокрема, на галузі соціально-культурної сфери та соціального захисту населення було спрямовано левову частку всіх коштів – 123518,4 тис. гривень. Фінанси «пішли» й на виконання програм соціального захисту населення, на розвиток комунального господарства. В цілому на це витрачено значно більше коштів, ніж минулого року.  Додатково отримані гроші міська влада планує спрямувати на ремонт доріг та комунальну сферу.

Telegram Channel