Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Динамо» у Києві мінімально поступається «Шахтарю»

Волинь-нова

«Динамо» у Києві мінімально поступається «Шахтарю»

«Гірники» вже в найближчих матчах можуть офіційно оформити чемпіонство

«Динамо» (Київ) – «Шахтар» (Донецьк) – 0:1 (0:1 – Факундо Феррейра, 12 хв.)


Українська Прем’єр-ліга. Другий етап. 4 (26) тур. 21 квітня 2017 року. Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». Головний суддя Костянтин Труханов (Харків).


Перед цим матчем «гірники» випереджали динамівців на 11 очок, тож аби хоч якось відновити інтригу в боротьбі за чемпіонство, кияни мали б перемагати.



Футболісти ж у білій формі теж помітно старалися – але й у третьому очному матчі цієї першості перемогти «помаранчево-чорних» не змогли.



Щоправда, «динамівці» пропустили вже на 12-ій хвилині. Факундо Феррейра забив черговий – 11-ий – гол у нинішній першості і вийшов на одноосібне перше місце в гонці бомбардирів.


Натомість біля воріт донеччан упродовж усього першого тайму якихось справді серйозних моментів не виникало. Якщо не рахувати забитий Ярмоленком після свистка гол ще на самісінькому початку матчу.


У другому таймі ми побачили ще один «гол» динамівців з очевидного положення поза грою. А ось перший удар у площину воріт господарі завдали аж на 79-ій хвилині…  


Матч також запам’ятався яскравим перформансом ультрас «Динамо» під назвою «100% білий». Увесь їхній сектор був у білому одязі, навіть на обличчях були білі маски. Футболісти ж у білій формі теж помітно старалися – але й у третьому очному матчі цієї першості перемогти «помаранчево-чорних» не змогли.


Відеоогляд гри – канал «2+2» – https://www.youtube.com/watch?v=N0zrbWS7kdE :


Telegram Channel